Gaveguide til morsdagen 2018

9 flotte gavetips til mor. Smykkemed navn,bok, smykke laget fra en barnetegning, mummikrus med mummimamma, øredobber med motiv av en mor med barn, englefigur med nyfødt barn i armenen, familiefigur i stål, amulett med plass til to bilder og ramme med bilde av barn og navn laget i glass.

Denne dagen har blitt feiret i snart 100 år her til lands og jeg vil tro at måten den feires på har forandret seg en del siden den første gangen den ble feiret i 1919. Men tanken bak feiringen er den samme: en dag for å feire MOR!

Jeg har verdens mest fantastiske mor! Og jeg forsøker å fortelle henne det så ofte jeg kan. Jeg er ikke alltid sammen med henne på morsdagen, men forsøker å hedre henne når muligheten byr seg ellers. Jeg er usikker på om hun vet hvor mye hun betyr for meg og min familie, men jeg håper og tror at hun (og selvfølgelig pappa også) har æren for at jeg er blitt den jeg er i dag;)

Da jeg var liten bestod morsdagen av frokost på sengen og noe hjemmelaget fra oss ungene. Dagen er nok noe mer kommersielt rettet i dag, men jeg håper det fortsatt er fedre og barn der ute som starter dagen med frokost på sengen.

Når det er sagt, så mangler det ikke på gavetips til denne dagen heller. For media og butikkene sørger for at dagen ikke blir glemt. Men vet du hva du skal gi din mor? Eller trenger du tips til hva barna kan gi sin mor? Uansett, sjekk disse gavene. Her burde det være noe for alle mødre; enten de er mor til flere, de feirer sin første morsdag, ung eller gammel. La oss hedre dem alle!

 

10 gaver til morsdag. Alle med div tekst for å hedre mor. Skilt, klær, veske, kopp, flaske, pyntehåndkle og oppbevaringskurv.

1. Treskilt fra Finenordic.no, kr 349,- // 2. Singlet med tekst fra Spreadshirt.no, kr 340,- // 3. Krus «You are perfect» fra Finenordic.no, kr 59,- // 4. Kort fra Kremmerhuset, kr 29,- // 5. Oppbevaringskurv fra Multitrend.no, kr 449,- // 6. Drikkeflaske fra Kitchn.no, kr 99,- // 7. Pyntehåndkle fra Kid.no, kr 79,90 // 8. Veske fra Spreadshirt.no, kr 261,- // 9. Metallskilt fra Finenordic.no, kr 139,- // 10. Black Design hjertekrus fra Multitrend.no, kr 99,- //

Mange gode utsagn og sannheter blant disse gavene. Tipper en av de passer nettopp din mor!

 

Eller hva med en bok, spesielt utvalgt for mor?

 

4 bøker til mor. 1. Vidunderlige mamma, 2. Til verdens beste mamma, 3. Barns tankar om mamma og 4. La mamma bæsje i fred.

«Vidunderlige mamma» er en bok om kjærlighet og forholdet mellom mor og barn, sett fra barnets egne øyne. Koster 148,- hos cdon.no

«Til verndens beste mamma» er en hyllest og takk til mor. Kr 84,- hos cdon.no

«Barns tankar om mamma» er en bok som får frem smilet og latteren hos de fleste, mor eller ikke. Kr 82,- hos cdon.no

«La mamma bæsje i fred» er en bok om baksiden av småbarnslivet. En ærlig, morsom og rørende bok. Kr 262,- hos cdon.no

Bøker er flotte gaver synes jeg. Og enda flottere og mer personlige blir de hvis du skriver en personlig hilsen i permen og ev lar barna skrive navnene sine selv.

Nå kommer mine absolutte favoritter (ikke overraskende kanskje…) 8 flotte figurer fra Willow Tree:

8 fantastikse figurer fra Willow Tree. Figurer av mor og barn, nybakte foreldre med baby og figurer av søsken. Finnes i mange ulike varianter.

 

Jeg har ikke tenkt å si så mye om disse figurene, annet enn at jeg virkelig håper jeg får en slik på morsdagen. Så leser du dette kjære mannen min, så gå inn på Willowtree.no for utvalg, priser og forhandlere;)

Nå har du fått en del tips, men er du fortsatt i tvil om hva du skal overraske mor med? Jeg har samlet et lite utvalg ting, som jeg personlig synes er uttrykksfulle og spesielle gaver. Mulig noen av dem har en leveringstid som ikke helt klaffer dette året, men det kommer heldigvis flere morsdager.

9 flotte gavetips til mor. Smykkemed navn,bok, smykke laget fra en barnetegning, mummikrus med mummimamma, øredobber med motiv av en mor med barn, englefigur med nyfødt barn i armenen, familiefigur i stål, amulett med plass til to bilder og ramme med bilde av barn og navn laget i glass.

  1. Dette smykket passer nok best til en mor som ikke skal ha flere barn, men ønsker å ha med seg de hun har overalt hvor hun går. Et flott smykke med plass til barnas navn. Kr 780,- hos Chanti.no
  2. Bok «Glad i deg mamma». Kr 42,- hos Cdon.no
  3. Dette sølvsmykket er laget av et barns tegning og er derfor helt unikt og minnerikt. Navn og dato kan graveres på baksiden. Fantastisk! Se mer info på Gullsmedrydeng.no
  4. En liten symbolsk gave, jeg kjenner meg i alle fall godt igjen i dette bildet av mummimamma. Denne mummikoppen får du hos Scandinaviandesigncenter.no og koster kr 199,-
  5. Norsk kunsthåndverk, øredobber med bildet av et barn som holder den trygge og stødige hånden til mor. Kr 720,- hos Gullsmedrydeng.no
  6. En engel som holder et lite barn i sine armer, laget i kaldstøpt keramikk og finnes i flere utførelser. Kr 470,- hos Lillesanddesign.no. Se for øvrig utvalget HER.
  7. Figur av en familie med tre barn i kaldstøpt keramikk. Kr 460,- hos Lillesanddesign.no. Se resten av utvalget HER.
  8. Medaljong i sølv med plass til to bilder, kr 743,- hos Chanti.no
  9. Umg.no er et familiedrevet selskap som graverer på glass og krystall. Unike og fine gaver dere. Se utvalget, priser og kontaktinfo HER.

 

Det var det, lykke til!

 

Kanskje liker du også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.