Gi bort en gavekurv til påske

En kurv fylt med små påskegaver. Sjokolade, servietter, lys, nøtter, litt godt syltetøy og kryssordblad m.m

Skal du bort i påsken? På hytta til familien eller noen venner? Eller kanskje du er bedt bort og trenger en gave til verten/vertinnen? Uansett, denne gaven kan mikses etter behov og passer derfor de fleste mottakere. Akkurat denne kurven satte jeg sammen i fjor påske, for å glede en god venninne av meg. Den er fylt med ting jeg vet hun er spesielt glad i.

En kurv fylt med små påskegaver. Sjokolade, servietter, lys, nøtter, litt godt syltetøy og kryssordblad m.m

I bunn på kurven har jeg brukt lilla kreppapir og forøvrig er innholdet: Et kryssordblad, stearinlys, Kvikk lunsj, Lemon Curd, Peanøtter, fylte påskeegg fra Freia, Ripsgele, Melkesjokolade og servietter. I ettertid ser jeg at den hadde trengt noen appelsiner og gule kyllinger også.. Og kanskje litt cellofan og ei skikkelig stor gul sløyfe:)

Tingene i kurven er for det meste å finne i helt vanlige matbutikker, med unntak av glasset med Lemon Curd og Ripsgele. Så enklere blir det nesten ikke. Men her er det jo bare finne det du tror mottakeren vil sette pris på. Kanskje kan du legge med en bukett tulipaner/påskeliljer, en krimbok (gjerne en du selv har lest og kan anbefale) eller en liten flaske med noe som varmer.. Muligheten er mange og den kan gjøres i flere prisklasser. Og er du på jakt etter en passende kurv så finner du et fint utvalg hos Landromantikk.no. Vet også at f.eks Jysk, Plantasjen og Ikea har kurver også. Eller så går det jo an å lage noe selv av f.eks en pappeske og litt aluminiumsfolie, pakkepapir eller lignende.

Så da er det bare å ønske alle en God Påske!

Kanskje liker du også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.