Gaver på glass

 

Trippel kroppspleie på glass

Jeg fikk endelig muligheten til å lage hjemmelagde pleieprodukter tenkt som små gaver, da min venninne Anna inviterte til "lag det selv" dag hjemme hos seg nå før jul. Jeg er så takknemlig for slike dager og disse pleieproduktene var både enkle og morsomme å lage. De er perfekte som små vertinnegaver eller som gave ...
Les Mer…
Hjemmelaget frokostblanding med linfrø, kokos, gresskarfrø, solsikkefrø, sesamfrø og nøtter.

Hjemmelaget frokostblanding

Jeg var på besøk hos min gode venninne Anna forleden dag og fikk en super overraskelse med meg hjem. Hun hadde laget frokostblanding og ville dele med seg. For en super gave! Jeg vil dele dette med dere fordi dette er en gave du kan lage selv og som passer som gave i mange sammenhenger ...
Les Mer…
Tørket kantarell og steinsopp på hvert sitt glass.

Tørket sopp på glass

Det er skikkelig soppår i år dere, bedre enn på åresvis skal man tro ekspertene. De dukker opp når det er fuktighet i bakken og det har iallefall vært jevnt fuktig her i Kongsberg de siste ukene. Så lenge det ikke er frost så fortsetter den å dukke opp og det er godt nytt for ...
Les Mer…